Tuesday, September 22, 2009

NL-25

Ronisin siis tagasi NL-25te jälle. NL-50 jooks oli igati kena ja winrate osas pole samuti nurinat, aga suht haige limiit oli ning kuna natukene liiga palju tiltasin, siis kolisin tagasi alla, kuigi bankroll probleeme ei valmista ning RudiTurbo näiteks laseks sellise bankrolliga NL-100s. Katsun siis NL-25 100k kätt ära teha, et näha palju see winrate siis olla võiks. Viimastel päevadel on fishe igastahes sitaks olnud ning kasum on igati kena olnud.

Eile siis sai DC-sse lõpuks kasutaja teha ning kahjuks pean tunnistama, et kasutan häbematult trialit ning tirisin päris palju videosid alla, mida hiljem hea vaadata on.

2+2s avastasin üllatuseks kirja, et keegi pakkus mulle diili, aga kuna endal on hetkel piisav bankroll NL-50 jaoks, siis selle vastvõtmisel erilist mõtet ei näinud. Ausalt öeldes on endal peas arenemas mõte, et ehk võiks kellelegi ise mingit cashi diili pakkuda ning lisaks selle ka väikest coachingut, aga väga suurt osa br-ist selle alla panna ei taha ning seega saaksin vist inimest stakeda ainult NL-10sse. Samas ma kardan, et hetkel eriti selliseid inimesi pole, kes nii madala limiidi jaoks vaja kellegi stake ning seepärast vist midagi välja pakkuma ei hakka.

No comments:

Post a Comment