Sunday, April 12, 2009

NL-10 graafikud ning muu jutt selle juurde.

Uurisin siis täna oma starsi lifetime graafikuid, nagu kohe näha saab, siis midagi erilist neis küll ei ole ja seega 2+2 foorumist stake saamine on üks kena unistus ainult.
Starsi freerollid tunduvad ka jube suure fieldiga olevat, kuid tahaks uskuda, et tase seal siiski midagi erilist ei ole. Samas tunduvad need olevat jube aeganõudvad, nii et freerollide koha pealt stars pole just parim koht. Lifetime ja märtsikuu NL-10ne graafikud on siis järgmised:
Nagu näha, siis enne märtsi olin Nl-10s suht breakeven mängija, ja graafikud on kahjuks kohutavalt suured, esimene on siis märtsi ja teine kogu starsi graafik NL-10s.
Photobucket

Photobucket

4 comments:

  1. oot, kas oled busto? alles olid tahtmist täis ja möölasid kenasti starsis. mis juhtus?

    ReplyDelete
  2. Mitte päris busto just, starsis läks turbo DON-idega kehvasti ning viskas üle ja tegin cashoudi. Osa sellest cashoudist kandsidn Pacificusse ning seal läks asi metsa täiesti. Ise enam sisse ei soovi kanda väga ning mõtlesin, et alustan nullist, kui veab, siis äkki saan mõne hea inimese käest ehk kerge stake diili (2+2-st tundub et ei saa ja mingit muid reaalseid variante pole ka, kui just mõnel blogilugejal süda haledaks ei lähe :)) , kui mitte siis üritan freerollidega (plaan on siis ikka starsis olla). See tubade vahel solgutamine on siiski paras jama ning katsun edaspidi starsi jääda, sest soft on ülikuldne võrreldes teiste tubadega.

    ReplyDelete
  3. kahju kuulda!
    küsi parem pokkeriprod.com-st stake, suurem tõenäosus vast saada kui 2+2-st. ise võtsin ka absolutest 600 doltsi välja ja lähen FT-sse. tilti ajas see tuba mind oma väheste cashi laudadega NL25-s. jooks läks ka sitaks ning tildise peaga tegin cashouti.
    pikk28

    ReplyDelete
  4. Kuna ma rumala peaga tegin jälle uua kasutaja, siis pokkeriprode omast ei saa stake küsida, sest seal on nõue, et kasutaja peab vähemalt kuua aega vana olema.

    ReplyDelete