Sunday, June 14, 2009

Downswingi toel põhja

Alles eile oli enam-vähem bankroll (24BI--d) NL-10 mängimiseks, aga hetke seisuga pean tagasi kobima NL-5te (sest 16BI-ga väga) NL-10 proovida ei taha. Mis siis juhtus?
Noh üks osa lks eile õhtul NL-10s, kus tuli ette päris mitu biiti ja coolerit. Samas enda mäng oli samuti katastroof ning kõik halvad callid, mis olid võimalikud said ka ära tehtud ning peale stake lõpetamist kahjuks enda mängu polegi käima saanud. Eks natuke häirib ka stattide puudumine, aga selle taha ei saa ka pugeda.

Tegin siis NL-25s väikse shortie sessi kah. Ma usun, et ma shortie suudaksin seal limiidis isegi plussis olla, aga shrtiena mängimine on üs odav hooramja ning mängulise poole pealet mitte just kõige põnevam. Samas donkid ja ka paljud regularid shortiede vastu väga ei oska mängida ning teevad päris kahtlasi calle ning vastast mingi range peale väga ei oska panna. Kahjuks siis jooks polnud suurem asi ja seega tuli ka sealt miinus, aga mis seal ikka. Ise sai samuti osades kohtades valesti mängida. Olin selle täiesti ära teeninud ja olgu see mulle heaks õppetunniks, et shordin mängimine on saatanast.

Distsipliini nurk ka. Alates tänasest enam TAVA TURNASID JA SIT AND GOSID EI MÄNGI. BR-i PEAN ÜLES EHITAMA CASHIS JA ALGUSES NL-5. ENNE 25BI-d ÜLES EI LIIGU.
SAMUTI PEAN TEGEMA KURADI TIGHT FOLDE.

No comments:

Post a Comment